About us

handgemaakte cadeautjes artikelen

Girls love gifts! By Caitlin© is een merk annex online cadeauwinkeltje voor jonge vrouwen die graag op de hoogte zijn van de laatste trends. Je kan bij ons in de webshop terrecht voor de sieraden van nu, leuke hebbedingetjes, unieke wenskaarten en met name speciale cadeautjes! Ons antwoord op alles is dan ook;

Girls love gifts!


Waarom? Met een cadeautje zit je toch altijd goed? Wij houden van cadeautjes. Om te krijgen maar ook vooral om te geven! Met het geven van een cadeautje maak je een prachtig gebaar. Je zegt: ik denk aan je, ik vind je lief, je bent belangrijk voor mij, ik hou van je, ik vind het belangrijk om jou dat te laten weten. Een cadeau hoeft niet groot of duur te zijn. Het mag ook klein of zelf al is het alleen een kaartje. Als het met de grootste zorg en liefde is uitgezocht, gemaakt,verpakt en verzonden dan zegt het meer dat welk duur cadeau dan ook! Zeg nu zelf hoe fijn vindt jij het om liefde te krijgen?

“Met een cadeau geeft je niet alleen een item, je geeft liefde, vriendschap en dat is waar het om gaat”.

Je beste vriendin, je moeder, zus, oma, tante, klasgenootje of buurmeisje verras een van je dichtbij staande loved-ones met wat liefs. Wij maken namelijk van ieder pakketje een klein feestje en pakken het in zodat het klaar is voor de ontvanger!

Giving is loving.


Naast het verzorgen van persoonlijke handgemaakte cadeaus voor verjaardagen, getuigen, bruiloften of bedankjes, heeft By Caitlin© een zorgvuldig geselecteerd assortiment met een hoog must-have gehalte. Bestaande uit musthave handgemaakte cadeautjes, hebbedingetjes, sieraden en handgemaakte accessoires! Een cadeautje of kaart voor iedere gelegenheid en ieder budget. Bij By Caitlin© shop je unieke cadeautjes voor je vriendinnen! Of natuurlijk… jezelf!

Hey babe! Super leuk dat je ons even bezoek en nieuwschierig bent naar wie er nu achter By Caitlin© zitten. Wie jouw bestelling maken, je mailtjes beantwoorden of verantwoordelijk zijn voor de mooie items die we maken, bedenken en om toveren tot fantastische cadeautjes! Nice to meet you!

Nienke

  • Instagram

    Follow us and get inspired every day!

Caitlin

  • Facebook

    Connect with us and let us inform you!

Megan

  • Contact us!

    Do you have any questions? Mail us!