Algemene voorwaarden wholesale

Algemeen

De levering en diensten Wholesale worden beheerst door uitsluitend deze voorwaarden. Zij vormen de basis van alle transacties en worden automatisch geaccepteerd wanneer een bestelling wordt geplaatst en een levering wordt geaccepteerd. Andere voorwaarden zijn alleen van toepassing indien deze schriftelijk worden bevestigd. Ook mondelinge afspraken vereisen schriftelijke bevestiging.

Prijzen

Met uitsluiting van fouten en omissies, zijn de getoonde prijzen geldig tot ingetrokken en zijn deze exclusief BTW. Indien bestellingen lopen via de website zijn de getoonde prijzen exclusief BTW en ontvangt de klant na bestelling een factuur met BTW belast.

Veranderingen en ontwerp

By Caitlin© is bevoegd om ten allen tijden veranderingen aan te brengen aan de catalogus zoals prijzen, bestelaantallen en veranderingen aan de ontwerpen toe te brengen.

Vermelding merknaam

Bij het presenteren van de producten online of in een fysieke winkel dient de merknaam By Caitlin© getoond te worden. Ook op social media vragen wij een vermelding van @bycaitlin. Een vermelding van de link www.bycaitlin.nl op uw website wordt zeer gewaardeerd, maar is niet vereist. 

Ontwerpen

By Caitlin© behoud alle rechten met betrekking tot het gebruik en de verandering van kleur en papier bij de ontwerpen gebruik naar eigen inzicht. Alle geleverde producten zullen in de stijl van By Caitlin© worden geleverd en voldoen aan de “look and feel” en kwaliteit. Dit kan betekenen dat de kleuren als afgebeeld kunnen afwijken van de geleverde producten. Alle kaarten worden geleverd met een bijpassende gerecyclede envelop. Afmetingen en details kunt u terug vinden in de catalogus.

Annuleren

De bestelling en de voorwaarden zijn van kracht wanneer de bevestiging is geregistreerd. Deze bevestiging wordt verstuurd per e-mail. 

Minimum afname

Er is geen minimaal bestel bedrag. Wel is er een minimale afname per product van bijvoorbeeld 2, 5 of 10. Denk hierbij aan de ansichtkaarten die per 10 besteld kunnen worden of de wenskaarten per 2. 

Levertermijn

By Caitlin© maakt gebruikt van een levertermijn van maximaal 3 weken voor wholesale

bestellingen uiteraard afhankelijk van producten en volume. Omdat de meeste producten gemaakt worden op moment van bestellen hanteren wij deze termijn. Indien deze termijn afwijkt en langer is, informeren wij u. 

Betaling

Betaling via IDEAL betaallink of via de website. De betaling wordt voldaan voor verzending van de bestelling.

Retournering

Wholesale goederen kunnen alleen geretourneerd worden in overleg. 

Defecte goederen

Kwaliteit is belangrijk dus bij ontvangst van defect goed, vragen wij u om een foto te sturen binnen drie dagen na ontvangst van de bestelling. 

Vermelding van uw merk en website

Onder het kopje Verkooppunten vermelden wij uw bedrijfsnaam en website zodat u klant wordt bij By Caitlin. 

Beëindiging samenwerking

Indien u de samenwerking wenst te eindigen en de verkoop van By Caitlin© producten wenst te staken. Vragen wij om een bevestiging. Na beëindiging ontvangen wij eventueel geleverde displays retour. 

© COPYRIGHT 2020 C. VELDE, VAN DE | ALL RIGHTS RESERVED | BY CAITLIN©

Download de voorwaarden