Onze 5 leukste cadeauboxen + waarom ze gewéldig zijn om cadeau te geven

cadeaubox goodiebox

We kunnen het je niet vaak genoeg vertellen: een cadeaubox geven is het leukste wat er bestaat. Niet alleen voor degene die het cadeau krijgt, maar ook voor jezelf! Bovendien hebben we je nog nooit uitgelegd wat nou precies de verschillen zijn tussen al onze goodieboxen. Je raadt het dus al: aan het einde van dit artikel vertellen we je welke soorten je allemaal kunt vinden bij By Caitlin!

Een giftbox: het perfecte cadeau!

Een goodiebox is niet zomaar een cadeau. Het is om te beginnen waarschijnlijk iets wat jouw vriendinnen nog nooit cadeau hebben gehad. Lekker origineel dus! Maar er zijn nog zóveel meer redenen waarom dit eigenlijk het perfecte geschenk is. En die redenen delen we graag met je.

1. Je bent nét zo nieuwsgierig als de ontvanger

Hoe leuk is het om iets te geven waarvan je zelf nog niet precies weet wat erin zit? Zie je het al voor je hoe jij, terwijl jouw vriendin de cadeaubox uitpakt, net zo nieuwsgierig mee zit te kijken naar wat je eigenlijk gegeven hebt? Dat soort momenten zijn de beste momenten. Echt waar. En het is natuurlijk helemaal feest wanneer jullie vervolgens beiden nét zo enthousiast zijn geworden over de inhoud.

2. Je hoeft niet zelf op zoek naar een cadeau

Dit hoeft niet de voornaamste reden te zijn, maar hoe chill is het als je het perfecte cadeau in één keer gevonden hebt? Dat gaat je een hoop tijd besparen! In een aantal van onze goodieboxen vind je zelfs onze bestsellers. Dat betekent dat wij de perfecte cadeautjes al voor je uitgezocht hebben. Fijn toch?

3. Een cadeaubox geven is al een feestje op zich

Het geven en krijgen van onze cadeauboxen is een feestje! Niet alleen omdat jij en je vriendin waarschijnlijk net zo nieuwsgierig zijn – zoals we bij reden 1 al vertelden – maar ook omdat we de cadeauboxen bij By Caitlin altijd feestelijk inpakken. Het is letterlijk een feestje om onze giftboxen uit te pakken! Als dat geen leuk verjaardagscadeau is, dan weten wij het ook niet meer 😉

cadeaubox goodiebox

Onze verschillende soorten cadeauboxen

Je gaat het niet geloven, maar.. we hebben véél meer verrassingsboxen dan je denkt! Of je nou sieraden of stationary cadeau wilt geven, of zelfs een combinatie daarvan: we hebben het in huis voor je. Met liefde leggen we je uit wat de verschillen zijn tussen onze verschillende cadeauboxen.

  • De giftbox + cadeaubon: Wil je een cadeaubon kopen, maar er nét iets extra’s van laten maken? Voor €2 extra doen wij, naast de cadeaubon natuurlijk, een klein cadeautje in het pakketje, inclusief confetti en een leuke kaart!
  • Verassingsbox zilveren sieraden: onze leukste sieradengoodiebox! Voor €50,- aan sieraden ontvangen, terwijl je maar €40,- betaalt. Wie wil dat nou niet? Al deze sieraden zijn van onze hoogste kwaliteit. Ze zijn namelijk gemaakt van echt 925 zilver. Deze lifetime sieraden zijn perfect om cadeau te geven!
  • Cadeaubox sieraden: wil je jouw vriendin echt verwennen met de leukste sieraden? Dan kun je onze cadeaubox met bestsellers cadeau geven. Je shopt ‘m voor maar €20,- met een waarde van €30,-. In deze box vind je onze leukste ringen en oorbellen.
  • Sieraden & blijmakers giftbox: voor iedereen die niet kan kiezen tussen onze sieraden en onze blijmakers. Van verrassingskaartjes tot stationary en van thema kettinkjes tot een verstelbaar armbandje. En dat alles voor maar €25,-, terwijl het een waarde heeft van €39,95!
  • Wenskaarten cadeaubox: een superleuke cadeaubox met 10 wenskaarten van By Caitlin. Ga je naar veel feestjes of stuur je veel wenskaarten? Deze box zorgt ervoor dat je altijd een wenskaart in huis hebt én dat je daar ook nog eens flink op bespaart.

Per box kun je – indien nodig – je ringmaten opgeven of je favoriete kleur sieraad. Op die manier kan het nooit misgaan met jouw gepersonaliseerde cadeaubox!

Een goodiebox cadeau geven? Yes girl!

Zo zie je maar weer hoeveel mogelijkheden er zijn qua leuke giftboxen! By Caitlin heeft voor iedereen een geschikte goodiebox. Het fijnste is dat je zelf je budget kunt bepalen en dat je aan de hand daarvan een leuke box kunt uitzoeken. Daarbij komt natuurlijk dat je flink bespaart 😉 Je kunt zelfs een cadeaubox kopen, zelf openmaken – yes! – en vervolgens de sieraden zelf inpakken om aan meerdere vriendinnen te geven.

Welke goodiebox zou jij uitzoeken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.