Cadeaubox verrassingsbox

Giftbox Verrassingsbox By Caitlin Cadeau

YAY! We hebben iets nieuws waar ik persoonlijk helemaal enthousiast over ben! Iets dat ik al een hele tijd wilde lanceren en wat nu eindelijk online staat. Tadaaaa.. De Cadeaubox!

Wij zijn gek op cadeautjes! En al helemaal op verrassingen! Dus hoe fijn is deze cadeaubox? De box zit boordevol super lieve By Caitlin© cadeautjes en blijmakers.

Deze box is geweldig om cadeau te geven aan je bestie, lieve collega, zus of om jezelf (natuurlijk) op te trakteren! Hij past door de brievenbus dus hoe handig is dat?

In de box zitten:

De giftbox een waarde van €39,95! Maar je geeft hem al cadeau voor €25,-!

Geef je de box cadeau? Je kan bij de notities een persoonlijk berichtje achterlaten en dan zorgen wij dat deze ook nog op een apart kaartje wordt bijgevoegd!

Giftbox VerrassingsboxGiftbox VerrassingsboxGiftbox Verrassingsbox

Enthousiast geworden?


Girls love gifts


Waarom? Met een cadeautje zit je toch altijd goed? Wij houden van cadeautjes. Om te krijgen maar ook vooral om te geven! Met het geven van een cadeautje maak je een prachtig gebaar. Je zegt: ik denk aan je, ik vind je lief, je bent belangrijk voor mij, ik hou van je, ik vind het belangrijk om jou dat te laten weten. Een cadeau hoeft niet groot of duur te zijn. Het mag ook klein of zelf al is het alleen een kaartje. Als het met de grootste zorg en liefde is uitgezocht, gemaakt,verpakt en verzonden dan zegt het meer dat welk duur cadeau dan ook! Zeg nu zelf hoe fijn vindt jij het om liefde te krijgen?

“MET EEN CADEAU GEEFT JE NIET ALLEEN EEN ITEM, JE GEEFT LIEFDE, VRIENDSCHAP EN DAT IS WAAR HET OM GAAT”.

Je beste vriendin, je moeder, zus, oma, tante, klasgenootje of buurmeisje verras een van je dichtbij staande loved-ones met wat liefs. Wij maken namelijk van ieder pakketje een klein feestje en pakken het in zodat het klaar is voor de ontvanger!

GIVING IS LOVING


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *