Caitlin for &C

Ok. Hoe tof is dit? Het is eigenlijk al een paar maanden geleden dat By Caitlin© voor &C de cadeautjes voor de abonnees mocht maken. Het was zo’n grote opdracht voor eigenlijk toen zo’n klein bedrijfje dat we het er behoorlijk druk mee hebben gehad. Het was natuurlijk een hele eer om voor zo’n geweldig blad, het blad van Chantal Jansen het abonneecadeau te mogen ontwerpen en creëren! En mennn was ben ik trots! Met deze trots kan ik je (hierboven) de abonnee brief die bij de editie zat laten zien.

Het was zoals ik al noemde een hele klus. We hebben in totaal 10 meiden dagen en avonden gewerkt om alle 15 000 pakketjes af te krijgen. Het was bizar hoe veel vijftienduizend er eigenlijk zijn. Het heeft behoorlijk wat wijn en avonden gekost om al die 45 000 pilletjes (3 per zakje) in te pakken. Maar het was geweldig om te doen! Niet alleen kreeg ik de kans van het &C team om mijn Happy Pills te showen en cadeau te doen aan 15 000 lezeressen. Want zeg nu zelf, hoe leuk is het om een zakje Happy Pills te ontvangen? n de capsule zit een klein briefje waar je een lieve boodschap op kan schrijven voor de ontvanger. Geef ze bijvoorbeeld aan je partner om te vertellen hoe gek je op hem of haar ben, of geef ze aan je puberende dochter om te zeggen hoe trots je op haar bent. Of schrijf er doelen en uitdagingen op voor jezelf, als motivatie. Daar word je toch blij van?

Oh je kan de pilletjes ook gebruiken om te manifesteren.. Weet je.. Ik heb ooit opgeschreven dat ik iets mocht doen voor een groot blad.. en het kwam uit! 😉 Hoe zou jij de Happy Pills inzetten?

&C schreef een blog over de Happy Pills om deze alvast aan te kondigen voor de abbonees. Je leest het Blog van &C Magazine hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.