Hi! Fijn dat je er bent! Je hebt vast een vraag of je zoekt contact. Wij hebben hier een overzicht van de meest gestelde vragen. Misschien staat je vraag er tussen. Niet? Voor overige vragen kan je terecht op de FAQ pagina. Of mail naar: info@bycaitlin.nl

Ik wil graag ruilen of retourneren
Retourneren kan altijd alleen binnen 14 dagen na factuurdatum. Stuur de artikelen in originele staat inclusief de pakbon retour.

Alle retour informatie en retour adres.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (al zijn wij wel heel blij met een reden! Daar kunnen wij weer van leren). U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (indien u de volledige bestelling retourneert) gecrediteerd. Deze kosten bedragen €3,95 voor een brievenbus pakketje via PostNL. Wij rekenen echter €2,50 door aan u bij bestellingen onder de €20,-. Komt het totaal bedrag onder €20,- na retour? Dan betaal je alsnog de verzendkosten van de heenweg. Retourneren is daarin gratis.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren  – in de originele staat en onbeschadigde verpakking (dan bedoelen wij niet het cadeau papier maar het sieraden doosje) aan by Caitlin© geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@byCaitlin.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Meldt een retour altijd aan voor dat u de items terug stuurt.

Na het aanmelden via mail ontvang je een retourlabel, het retourlabel plak je op de zending. Indien er een barcode op het retour label staat moet deze worden ingescand bij een PostNL locatie. Indien er geen barcode op de verpakking staat kan je het pakketje of de envelop zo in de brievenbus gooien. In beide gevallen is frankeren niet nodig! Dit regelen wij 😉

Ik heb een artikel geretourneerd maar het geld staat nog niet op mijn rekening.
Retouren worden binnen 14 dagen na ontvangst verwerkt indien goed, ongebruikt en onbeschadigd ontvangen.

Waar kan ik jullie vinden?
Wij zijn enkel online te vinden maar liever eens live shoppen en ons ontmoeten? Bekijk de Evenementen voor alle data! En kom eens gezellig langs om kennis te maken!

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Wij verzenden de bestellingen op Maandag, Woensdag en Vrijdag om 16:00. Alle bestellingen die geplaatst worden voor 16:00 gaan mee en zullen doorgaans de volgende dag door PostNL worden bezorgd.

Ik heb nog niets ontvangen de volgende dag.
PostNL beloofd een volgende dag bezorging maar officieel staat daar 5 werkdagen voor als jouw pakketje niet is aangekomen de volgende dag. Wacht daarom 5 werkdagen met contact opnemen.

Ik heb geen bestelbevestiging ontvangen.
Wij sturen altijd een bestelbevestiging na een bestelling. Als u met IDEAl heeft betaald en het bedrag is afgeschreven wordt er automatisch een bevestiging verstuurd. Op het moment dat jouw bestelling wordt verstuurd ontvang je hier ook bericht van. Check daarom je Spam filter.

Ik ben een winkel of webshop en By Caitlin© past heel goed in mijn concept!
Helemaal leuk! Doe hier een aanvraag via het registratie formulier om een aanvraag te doen.

Voor vragen over producten of klachten, voeg altijd een foto bij voor een snelle afhandeling van het eventuele probleem. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Klachten vinden wij net zo vervelend als u en willen altijd samen een gepaste oplossing vinden! Niet tevreden met iets? Laat het ons altijd weten! Van uw feedback groeien wij!

Voor overige vragen kan je terecht op de FAQ pagina.

Laat je gegevens achter om in contact te komen!


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

By Caitlin©
Acacialaan 40
1161XG Zwanenburg

Tel: +31657118818. Telefonisch en via What’s app bereikbaar. By Caitlin© is bereikbaar via e-mail. Je kan contact opnemen door een e-mail te verzenden naar: info@byCaitlin.nl of hier een contact formulier in te vullen.

Download hier de Algemene Voorwaarden van By Caitlin©

BTW nummer: NL044829942B01

KVK:61821659