De leukste verjaardagskaartjes (en wanneer je ze kunt geven)

Van verjaardagskaartjes heb je er nooit genoeg in huis. Het is altijd handig om er een paar te hebben liggen, zodat je nooit zonder zit nét voordat iemand jarig is. Onze verjaardagskaartjes zijn leuk om te geven, om te krijgen en ook om bijvoorbeeld in te lijsten.

Onze verjaardagskaartjes

De verjaardagskaartjes van By Caitlin zijn handgemaakt. We hebben zowel kaarten met Nederlandse tekstjes als met Engelse. Zo kun je precies dat ene kaartje uitzoeken dat goed bij de gelukkige ontvanger past. En weet je niet wat hij of zij leuk vindt, dan kun je altijd nog kiezen welke tekst je zelf het leukst vindt!

De tekst gaat verder onder de afbeeldingen.

Verjaardagskaartjes met leuke quotes

Om te beginnen hebben we een aantal leuke, lieve kaartjes met verschillende quotes. Bijvoorbeeld het “make a wish. It’s your birthday!”-kaartje. Is ‘ie niet schattig? Ook het “en nu taart!”-kaartje is een echte favoriet van ons. Het leukste is natuurlijk als je dan zelf een taart geeft als cadeau 😉

Verjaardagskaartjes met een kaarsje

Naast de kaartjes met leuke quotes, hebben we ook verjaardagskaartjes met een schattig kaarsje. Het kaarsje kan echt branden! De jarige kan het kaarsje dus van het kaartje afhalen en in een taart steken.

We hebben zowel kaarsjes met glitter als kaarsjes in de vorm van een toverstafje met een leuk sterretje. De glitterkaarsjes hebben we in het zwart en in het wit, en toverstafjes hebben we in goud en zilver.

Wanneer kun je een kaartje geven?

Het geven van een verjaardagskaartje hoeft niet alleen te gebeuren op iemands verjaardag. Er zijn genoeg gelegenheden waarvoor je een leuk kaartje kan sturen! Bijvoorbeeld als er iets is wat een paar jaar bestaat. We hebben een aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

  • Iemands bedrijf(je) bestaat zoveel jaar
  • Jullie zijn een bepaald aantal jaar beste vriendinnen
  • Iemand is verhuisd (ons ‘hoera’-kaartje past dan perfect!)
  • Iemand is zoveel jaar getrouwd

Andere kaartjes

Natuurlijk hebben we niet alleen maar verjaardagskaartjes. We hebben er nog veel meer! We hebben kaartjes om iemand beterschap te wensen, kaartjes voor als iemand zwanger is, bedankkaartjes en liefdeskaartjes. Ook hebben we leuke kaartjes in de categorie ‘quotes‘ en ‘random kaarten‘. En als dat nog niet genoeg is, hebben we zelfs sorry-kaartjes, kaartjes om iemand sterkte te wensen, kaartjes voor een bruiloft (bijvoorbeeld om aan iemand te vragen of ze je bruidsmeisje wil zijn), kaartjes voor vaderdag en moederdag, en – last but not least – kaartjes om aan je vriendinnen te geven.

Iets extra’s geven naast een kaartje

Het is altijd leuk om, naast een lief kaartje, een echt cadeautje te geven in plaats van geld. Wist je dat we ook superleuke cadeautjes verkopen? Hier is wat inspiratie voor als je een cadeautje erbij wilt geven:

  • Een macaron opbergdoosje voor sieraden
  • sieraden (altijd een goed cadeau!)
  • Een leuke giftbox, met meer waarde aan spulletjes dan je ervoor betaalt
  • Happy pills met lieve door jou geschreven briefjes erin
  • Een cadeaubon van By Caitlin zodat de ontvanger zelf een cadeautje kan uitzoeken

We hopen dat je door dit artikel geïnspireerd bent en het juiste verjaardagskaartje en -cadeautje uit weet te zoeken. Veel plezier met het geven van het cadeautje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.