DIY Lipgloss in Macarondoosje

De lieve macarondoosjes zijn echt voor van alles te gebruiken als je het mij vraagt. Vorige keer schreef ik een blog over de inzetbaarheid van deze mega fotogenieke doosjes op Instagram. Lees deze hier terug. Dat ze fotogeniek zien laat Annemarie van Klik Klak Fotografie zeker zien in de foto’s van haar nog veel fotogeniekere dochter. Wat een plaatje is ze! Annemarie wist deze geweldige combinatie prachtig vast te leggen.

Voor de 7de verjaardag van haar jongste dochter creëerde zij een Lipgloss DIY voor haar verjaardagsfeestje. Hier onder het resultaat! Wij zijn verliefd.

Do it yourself? Hieronder deelt Annemarie het recept voor de Lipgloss tutorial met ons.

Recept voor Lipgloss is makkelijk:

Benodigdheden:

  • Kaarsje of heet water
  • Kommetje
  • Spatel of lepel
  • Vasaline
  • Oude lippenstift
  • en natuurlijk die leuke doosjes!

Zo doe je dat: Even de vasaline verwarmen, laten smelten. Kan au bain-marie of boven een kaarsje, maar dit laatste is iets lastiger (duurt langer). Je kunt het ook even een paar seconden in de magnetron laten smelten. Dan een stukje oude lippenstift erbij en roeren. Als het harder wordt gewoon weer even verwarmen dan smelt het weer. Als het vloeibaar is in de doosjes schenken en laten afkoelen en klaar!

Annemarie: “We hadden een make-up thema, dus de spiegel uit de gang op de tafel, lichtjes erom heen en veel make-up en kwasten. Ze vonden het geweldig! Tip van flip; ook snoetenpoetsers zijn niet overbodig, want de meiden smeren alles onder en dan weer alles eraf om vervolgens weer op nieuw te beginnen, haha”

Wij zijn fan! Hoe geweldig is dit idee? En hoe mooi zijn deze foto’s geworden? Annemarie is een onwijs getalenteerde creatieve fotografe met een Insta Feed om bij weg te dromen. Neem daarom gerust even een kijkje. You’ll love it.

@klikklakfotografie

Oh en ga jij deze tutorial een keer uitproberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.