Een Giftbox voor jou!

Jaa! Daar zijn ze weer! Terug van weggeweest; onze Giftboxen. Een giftbox is toch wel een bijzonder cadeau om te geven. Met een giftbox geef je namelijk echt een ervaring weg. Een ervaring van voorpret (voor jezelf), feest, vriendschap en dankbaarheid. Het uitzoeken van de giftbox is al heerlijk om te doen, je denkt na over wat de gene aan wie jij de box wilt geven zou willen hebben, je zoekt een mooie box uit en bedenkt hoe blij je de ontvanger gaat maken met jouw toffe cadeau.

Oké dat is mooi allemaal, maar hoe gaat dit nu precies in zijn werking?

Bestel jouw box

De stappen

1. Kies de box. Je kunt kiezen uitverschillenden soorten thema boxen door naar de categorie Giftbox te gaan.

Zo is er bijvoorbeeld de Happy Pills Box. In deze box zitten allemaal leuke en vrolijke Happy Pill goodies en blijmakers. Deze box is geschikt voor iedereen die je een goed gevoel wilt geven, een hart onder de riem wilt steken of beterschap wilt wensen. Hij is ook uitermate geschikt voor verjaardagen door het zeer hoge confetti gehalte!

De Giftbox met Giftcard, je kunt er ook voor kiezen om een giftbox met giftcard te kiezen. Je selecteert dan het bedrag naar keuze en je voegt er voor €2,95 de cadeaubox bij, de gelukkige ontvanger krijgt dan een wat leuke extra’s bij de Giftcard. Ook hier geldt: let op! Confetti gevaar!

De Mix Giftbox. Het leuke van deze box is dat je eigenlijk een mix ontvangt van alle items uit de By Caitlin shop. Sieraden, accessoires, wenskaarten en Happy Pill goodies. Deze box is geweldig om weg te geven maar net zo leuk om zelf te houden. Naast het bedrag kan je ook nog kiezen uit verschillende opties om de box echt te personaliseren, zoals favo kleur, voor wie de box is en sieraden kleur. Je kan kiezen uit 3 boxen met verschillende waarden:

– Medium Box van €35,- waarde inhoud box = €50,-
– The Big Box van €55,- waarde inhoud box = €100,-
– The real deal Box van €75,- waarde inhoud box = €150,

Daarnaast heb je ook nog verschillende sieraden boxen en aanbiedingen!

2. Je schrijft een berichtje bij de bestelling. Deze zet ik dan in een bijpassende kaart. Bij iedere box kan je een berichtje achterlaten voor de ontvanger. Deze schrijf ik dan in een kaart en voeg ik bij de bestelling.

3. Verzending. Wil je de box zelf geven of stuur je deze direct naar de ontvanger? Kies je voor de laatste optie? Zorg dan dat je in de checkout bij het verzendadres, het adres van de ontvanger invult.

4. Controleer je bestelling + bestelnotities. Wil je nog iets noemen of is er iets dat ik moet weten over de bestelling? Laat dit achter in de bestel notities tijdens de checkout. Hier kan je denken aan, een bepaald product dat de ontvanger geweldig vindt of iets dat zij al heeft, zodat ze geen dubbele ontvangt. Hier kan je ook iets kwijt over de datum waarop de bestelling uit gepakt mag worden. Bijvoorbeeld: Pas openen op 6 mei! Ik zet dit dan op de verpakking. Onlangs vroeg een klant aan mij of ik een aftel box wilde maken. Wat een geweldig idee! Dit is natuurlijk altijd een optie. Op de doos komt dan een sticker met openen op *eigen datum* en dan hebben alle cadeautjes in de doos een cijfertje. De ontvanger mag dan iedere dag een cadeautje uitpakken. Wil je dit? Geen probleem! Laat dit weten in de bestelnoties. Let wel op dat je minstens 1,5 weken van te voren bestelt om er zeker van te zijn dat het pakketje op tijd aankomt en dat er voldoende dagen zijn om af te tellen.

5. Sit back and … wait for the confetti explosion!
Dit is het leukste deel, het geven of sturen naar de ontvanger. Succes verzekerd! Het openen van de box is al een feestje op zich.

Liefs, Caitlin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.