Happy pills: wanneer gebruik je ze + ideeën voor lieve berichtjes!

happy message pills

Ken jij de happy message pills al? Dit zijn onze – al zeggen we het zelf – ontzéttend schattige pilletjes, speciaal om cadeau te geven aan iemand. Of om voor jezelf te houden natuurlijk!

Wat zijn happy pills?

Happy pills zijn blije pilletjes waarmee je iemand kunt verrassen. Maak je een capsule open, dan vind je er een klein briefje in. Daar kun je een lief berichtje op schrijven. De capsules lossen ook echt op in water, maar dat betekent niet dat je deze pillen kunt inslikken 😉

Ideeën voor lieve berichtjes

In de Happy pills zitten kleine briefjes. Hierop kun je een leuke boodschap schrijven. Schrijf bijvoorbeeld een lief briefje voor je vriend of vriendin, verzin leuke quotes, of schrijf er iets totaal anders op. Je kunt zo creatief zijn als je wilt! Dit zijn onze eigen favoriete berichtjes:

  • Leuke quotes
  • Complimenten
  • Een beknopte liefdesbrief 🙂
  • Herinneringen of leuke momenten

briefjes

Waarvoor kun je happy pills gebruiken?

Je weet nu wat voor lieve berichtjes je op de briefjes kunt schrijven, maar wanneer gebruik je deze pilletjes eigenlijk. Natuurlijk is het ook leuk om er een speciaal moment voor uit te kiezen.

  • Hoe leuk is het om op Valentijnsdag – ja, we weten het: nog éven 8 maanden wachten – anoniem een lief briefje te geven aan iemand? Strooi een paar happy pills in de rugzak van je crush en wacht af. Is dat niet véél leuker dan cliché een anonieme liefdesbrief te sturen?
  • Wat je ook kunt doen, is een paar happy pills geven bij een cadeautje. Geef je bijvoorbeeld alleen geld? Dan zijn deze pilletjes een leuke extra!
  • Heb je visitekaartjes voor je webshop? Maak daar een pilletje aan vast. Schrijf hier iets leuks op, zoals een kortingscode. We zijn er zeker van dat je webshop hierdoor niet snel vergeten wordt!
  • Eigenlijk vinden we dat je de pilletjes altijd kunt gebruiken – hoe leuk is het om spontaan happy pills uit te delen?

briefjes in flesje

Liefdesbriefjes

Wil je liever een flesje vol met schattige, kleurrijke briefjes? Dan is een wensflesje een geweldig idee. Hierin zitten dezelfde briefjes als je kunt vinden in de happy pills. Haal je het ringetje eraf, dan kun je er iets leuks op schrijven. Dit soort lieve briefjes zullen zeker gewaardeerd worden 🙂

En wat dacht je van glitterpillen?

Ja, je leest het goed! Bij ons kun je ook glitterpillen bestellen. Deze zijn extra feestelijk en zorgen voor een extra sparkle. Onze glitterpillen koop je per 10 stuks. Je kunt ze trouwens niet inslikken, mocht je dat toevallig van plan zijn 😉 Wat je er wel mee kunt doen? Letterlijk alles. Versier er een leuk cadeautje mee of gebruik ze wanneer je een bad day hebt.

blije pilletjes

Happy Pills kopen? Yeah, goed plan!

Wist je dat By Caitlin de Happy Pills® suppier is voor andere shops en winkels in Europa? Voor maar €1,- heb jij schattige happy pills die je kunt weggeven aan je vriend(inn)en. Daarnaast verkopen we nog véél meer schattige items om iemand mee te verrassen. Neem vooral een kijkje bij onze collectie met happy message pills!

Wil jij Happy Pills verkopen in jouw shop of winkel? Dat kan! Neem contact op of meld je aan via het registratie formulier voor Wholesale by Cailtin©.

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.