Happy Pills Nederland op de cover van de LINDA.

Happy Pills Nederland

Happy Pills Nederland

Ja ja! Daar zijn ze dan! De Happy Pills Nederland voor het eerst op de Cover. Hoe vet is dit? Happy Pills in de LINDA. Cover News!

Al sinds 2014 is By Caitlin© trotse Happy Pill Supplier. Deze te lieve blije pilletjes zijn gewoon te cute en zijn in te zetten op veel verschillende leuke manieren. Misschien ken de Happy pills al en heb je ze de afgelopen jaren wel eens voorbij zien komen. Maar ik ontmoet nog wekelijks mensen die ze voor het eerst zien.

De Happy Pills zijn eigenlijk echte capsules, ze lossen op als ze in contact komen met water net als echt pillen. Je kan de capsules heel makkelijk van elkaar losmaken. En dan zit er in het pilletje een klein opgerold briefje met een ringetje erom heen. Dit ringetje kan je eraf schuiven, het briefje openen en op dit briefje kan je iets liefs schrijven.

Verras iemand met deze lieve pilletjes door ze in een zakje, glazen potje, envelop of in een reageerbuisje te geven. Je kan er voor kiezen de pilletjes zelf te schrijven of dit over te laten aan de gene voor wie de pilletjes zijn. Want ook zonder ze te schrijven zijn ze echt al zo leuk!

Je kan ze in zetten als kleine blijmakertjes voor als iemand ziek is, niet zo lekker in z’n vel zit of wanneer je gewoon een hart onder de riem wilt steken!

Zoveel soorten!

Onze Happy Pills zijn er in verschillende soorten en maten! In de shop kan je diverse Pills en Happy Pill producten shoppen! Zo is er de beterschap Wenskaart met Happy Pills of Happiness in a jar, een glazen potje met veel van deze te leuke pilletjes! Ook kan je gaan voor de Happy Pills per 5, voor een eigen project of DIY idee. Ze zijn er ook in een tube of met een cadeaukaartje per 10. Zoveel verschillende mogelijkheden, bekijk alles hier.

Naast de Happy Pills kan je ook gaan voor de Love Pills deze zijn er of als transparante pillen of met een lief hartje erop kan je natuurlijk gebruiken om je geliefde mee te verrassen!

Oh en had ik de Glitter Pillen al genoemd? Ha! Deze Glitter Bombs zijn zo leuk! Let them sparkle you up! Feitje: eigenlijk had By Caitlin© Glitter Bombs op gestuurd naar LINDA. maar deze zijn helaas niet gebruikt! De pill die je hier op de cover ziet is dan ook gesponsord door Live Life Happy. Super leuk! 

De Happy Pills zijn het perfecte lieve kleine cadeautje. Kleine blijmakertjes om iemand gewoon een plezier mee te doen. Want zeg nu zelf hoe leuk is het om zo iets schattigs te krijgen! 😍

  • Text
  • Example
  • Example
  • Example

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.