1

DIY Happy Pills®

Happy Pills®

Ken jij ze al? De Happy Pills?
De naam zegt het al.. het zijn blije pilletjes! Ontzettend leuk om te zien en helemaal om ze te krijgen.
Je hebt veel verschillende Happy Pills verkrijgbaar bij ByCaitlin. De glitter bomb pillen, transparante pillen met een briefje er in, ze zijn verkrijgbaar in superleuke glazen potjes of in een tube! Ook heb je nog de Love Pills en de Happy Pills met gezichtjes. Er is zo veel leuks mee te doen en over de Happy Pills met gezichtjes lees je in dit blog!

Wie wordt nou niet vrolijk van deze kleine, blije gezichtjes! Daarom zijn ze uitermate geschikt om een lach op iemands gezicht te toveren.
Niet alleen door de leuke buitenkant, maar ook door de persoonlijke tekst die je kan schrijven op het mini papiertje dat er in zit! Door het ringetje om het papiertje krijg je het briefje zonder moeite weer terug in de capsule.

Liefs van..
Ik hou van post en persoonlijke berichtjes. Maar een brief kan saai zijn en niet zo origineel. De Happy Pills zijn een superleuk alternatief.
Gebruik je één pil met een korte tekst, dan is het bijvoorbeeld leuk om een Happy Pill op een blanco kaartje te plakken.
Zorg er dan wel voor dat de pil nog makkelijk te openen is!
Wil je een langere tekst naar iemand sturen dan kan je kiezen voor een reageerbuisje waar je meerdere pillen in kunt doen.
Op ieder briefje een korte tekst, maakt samen een mooie brief!

Vrolijke accessoires.
Omdat de Happy Pills té leuk zijn om te verstoppen heb ik ze thuis in een mooi potje staan. Elke keer als ik naar het potje vol Happy Pills kijk, word ik vrolijk!
Over verstoppen gesproken.. hoe leuk is het om een Happy Pill met tekst in iemand zijn jaszak of tas te verstoppen! Wat een leuke verassing wanneer diegene de pil met jouw lieve woorden vind.
Een tof alternatief is om de pillen op een klein canvasdoekje te plakken. Zet er een lieve tekst onder, ét voila! Je hebt een nieuwe accessoire.
Zelf heb ik er één gemaakt voor in de kinderkamer van mijn kleine meid. Ik denk dat ze voortaan super vrolijk wakker gaat worden!

Wil je groots aanpakken en een groter canvasdoek maken met de Happy Pills? Binnenkort deel ik een toffe DIY met Happy Pills en de Glitter Bombs!

Een leuk idee met de transparante pillen:
Gelooft jouw kind in de tandenfee? Hoe spannend is het om een transparante Happy Pill met tekst van de tandenfee achter te laten onder zijn of haar kussen!

Er zijn heel veel leuke Do it Yourself projectjes te verzinnen met alle varianten van de Happy Pills.
Want wie kijkt er nou niet graag naar deze vrolijk, gekleurde pilletjes!

Blog by @maar.rrr

Marit Stam. DIY en MAMA Blogger.

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.