Hint: van deze valentijnscadeaus gaat je vriendin blij worden

Verrassingsbox zilver

Wil je iemand écht verrassen op Valentijnsdag? Dan moet je natuurlijk wel je research gedaan hebben. Je hebt waarschijnlijk al het internet afgezocht naar het beste valentijnscadeau én al je vrienden geraadpleegd, maar je komt er niet uit. No worries, want vandaag hebben wij de leukste cadeautjes voor Valentijnsdag voor je op een rijtje gezet.

Om te beginnen: een valentijnskaart

Afgelopen week schreven we al over onze valentijnskaarten. Van lieve tot stoute kaarten: we hebben ze allemaal. Een kaartje is altijd een leuke toevoeging aan je valentijnscadeau! Nadat je ‘m met liefde hebt uitgekozen, schrijf je er een lieve tekst op en klaar ben je.  Wist je dat we jouw valentijnskaart gratis versturen met de code FREELOVE? Als dat geen goed begin is, dan weten wij het ook niet meer.

Een ervaring of een blijvend valentijnscadeau?

Een kaart geven voor Valentijn is al superlief, maar daar hoort natuurlijk ook nog een leuk cadeautje bij. De één houdt er meer van om een ervaring cadeau te doen, zoals een avondje naar de bioscoop, de ander geeft liever iets wat altijd blijft. Een mooi sieraad is in dat geval een superleuk valentijnscadeau. Of je nou voor een kettinkje, oorbellen, of iets anders gaat: jij hebt het met zorg uitgekozen en alleen dat zal je vriendin al waarderen!

Onze top 4 leuke valentijnscadeaus:

  1. I love you more kettinkje
  2. Hartjeskettinkje
  3. Pijltjesoorbellen
  4. Infinity oorbellen

Voor Valentijnsdag koop je het liefst een sieraad dat staat voor de liefde. Ons schattige love you more kettinkje (zilver of goud) spreekt voor zich, maar ook een lief hartjeskettinkje zal het hart van je vriendin sneller doen kloppen. Tegenwoordig houdt iedereen van subtiele kettinkjes, dus zo’n ketting met een klein hartje is altijd goed. Ook deze vind je in onze shop in zilver en goud.

De pijltjesoorbellen zijn net als de oorbellen met een infinity-teken ook zeker een leuk valentijnscadeau. Kijk van tevoren wel even of je vriendin gaatjes in haar oren heeft voordat je oorbellen voor haar koopt 😉

Een ander valentijnscadeau?

Een valentijnscadeau hoeft natuurlijk niet altijd helemaal in het thema ‘Valentijn’ te zijn. Een kettinkje met iets anders dan een hartje, een infinityteken of een pijltje, kan ook een leuk valentijnscadeau zijn! Soms moet je outside the box denken. En wil je niet alleen je vriendin verrassen, maar ook jezelf? Dan hebben wij ook nog giftboxen! In deze cadeauboxen vind je een aantal door ons uitgekozen sieraden.

We weten dat dit artikel meer gericht is op de jongens die een cadeau voor hun vriendin willen kopen.. Maar wat als jij jouw vriend een kleine hint geeft naar dit artikel? Reken maar op een leuk cadeautje voor Valentijn!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.