1

Op visite bij een vriendin: dit neem je mee!

Je hebt vriendinnen die je elke week ziet, maar helaas zie je sommige vriendinnen wat minder vaak. Eens in de zoveel tijd ga je gezellig op visite. Maar wat neem je mee voor een vriendin die je al een tijdje niet gezien hebt? Daar weten wij de oplossing voor.

Op visite bij een vriendin

Dus: je weet dat je binnenkort op visite wilt gaan bij een vriendin. Je kunt het via Whatsapp laten weten dat je binnenkort langskomt, maar dat is wel érg simpel. Waarom laat je het niet weten via een leuk kaartje? Dat maakt op bezoek gaan nóg leuker. Neem je daarna ook nog een cadeautje mee voor je vriendin, dan is het hele plaatje compleet.

En dat kaartje en het cadeautje? Die vind je beide gewoon bij ByCaitlin! Hieronder lichten we wat leuke kaartjes uit, perfect om te versturen naar een goede vriendin.

  

 

  

 

  

You are in my favorite selfie / Wine kaartje / Let’s go on a trip together / Coffee? /  Tea kaartje / Hello There

Kaartjes van ByCaitlin

De kaartjes van ByCaitlin zijn handgemaakt. We hebben ze in alle soorten en maten. Leuk voor als je zomaar bij een vriendin op visite gaat, maar natuurlijk nog voor veel meer dingen. Zo vind je ook verjaardagskaarten in onze shop. Het is altijd leuk om van tevoren een kaartje te sturen als je op visite gaat. Iedereen wordt blij van een lief kaartje in haar brievenbus! Liever iets meer dan alleen een kaartje? Geef deze Happy Pills per 10 cadeau. Op de achterkant van dit pakketje kan je een lief berichtje schrijven en is ook heel leuk in plaats van een wenskaart!

Op visite: welk cadeautje neem je mee?

Nu het kaartje geregeld is, komt de volgende stap: welk cadeautje neem je mee? En hoor je wel een kleinigheidje mee te nemen als je op visite gaat bij een vriendin? Die keuze is helemaal aan jou. Zelf vinden we dat het altijd leuk is om iets mee te nemen, zodat je niet met lege handen aankomt. Maar wanneer geef je een klein of een groot cadeautje?

Een klein cadeautje… – Als je je vriendin of BFF toch nog redelijk vaak ziet, maar wel iets mee wilt brengen, dan kun je gaan voor een klein, simpel cadeautje. In onze shop vind je genoeg goedkope sieraden om cadeau te geven! Denk bijvoorbeeld aan deze leuke hashtag oorbellen.

…of een wat duurder cadeau – Mocht je je vriendin maar een paar keer per jaar zien, of zelfs maar één keer per jaar, dan mag je best iets groots geven! Wat dacht je van een giftbox als verrassing? Je vindt ze vanaf €15,- in onze shop, en een sieradengiftbox geef je al vanaf €20,- cadeau. Wil je meer cadeautips? Lees dan eens ons artikel over het vinden van een cadeau voor je beste vriendin.

En wil je nou écht iets kleins geven, dan zijn Happy Pills altijd leuk! Door de lieve tekstjes die je op de briefjes van deze happy pills kunt schrijven, is zoiets misschien wel net zo leuk als elk ander cadeautje. Bovendien gaat het om het idee en hoef je zeker niet altijd met een groot cadeau aan te komen 🙂

Neem jij weleens een cadeautje mee als je op visite gaat?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.