Verjaardag Wensflesje Happy Birthday

verjaardag wensflesje

Ja, ja eindelijk is het zover! Ze staan online. En hoe leuk zijn ze? Geef dit Verjaardag Wensflesje als iemand jarig is, met een kaart of in plaats van een kaart. Een onwijs lief verjaardagscadeautje. Verjaardag wenskaarsje met papiertje voor de wens in een flesje met confetti.

Op de achterkant van het label kan je jouw naam en ontvanger invullen en de wens van de gever aan de ontvanger. Hoe mooi?

Door dit glazen flesje cadeau te doen, geef je iemand niet alleen een heel mooi flesje met een leuk gebaar maar je geeft ook liefde en aandacht door de wens te schrijven. 

Op het label staat “Weer een jaartje erbij, een magisch momentje. Doe jouw verjaardagswens met dit lieve kaarsje”. Op de achterkant van het kaartje is ruimte om een wens te schrijven voor de ontvanger.

Wat krijg ik als ik dit verjaardag wensflesje bestel?

  • En prachtig alternatief voor een verjaardagskaart
  • Een uniek flesje. Ieder flesje is uniek in kleurencombinatie
  • Het flesje is van glas met een kurkje
  • Bevat een echt kaarsje!
  • Met papiertje voor de wens en confetti voor een echt feestje
verjaardag wensflesje
Happy Birthday flesjes alternatief voor wenskaart
verjaardag wensflesje
verjaardag wensflesje alternatief voor wenskaart
verjaardagscadeautje met een kaarsje

Je vindt deze lieve flesjes onder de Kleine cadeautjes.

Deze flesjes zijn ook beschikbaar voor wholesale, dus heb jij of ken jij een leuke winkel? Be so kind to share ♥️

In dit verjaardag Wensflesje zit een kaarsje met papiertje voor de verjaardagswens. Op het label staat “Weer een jaartje erbij, een magisch momentje. Doe jouw verjaardagswens met dit lieve kaarsje”.

By Caitlin© is een merk annex online cadeauwinkeltje voor vrouwen die graag op de hoogte zijn van de laatste trends. Je kan bij ons in de webshop terecht voor de sieraden van nu, leuke hebbedingetjes, unieke wenskaarten en met name speciale cadeautjes.

“Aandacht is het mooiste cadeau dat je kunt geven”.

Don’t we? Met een cadeautje zit je toch altijd goed? Wij houden van cadeautjes. Om te krijgen maar ook om te geven! Met het geven van een cadeautje maak je een prachtig gebaar. Je zegt: ik denk aan je, ik vind je lief, je bent belangrijk voor mij, ik hou van je, ik vind het belangrijk om jou dat te laten weten. Een cadeau hoeft niet groot of duur te zijn. Het mag ook klein of zelf al is het alleen een kaartje. Als het met de grootste zorg en liefde is uitgezocht, gemaakt, verpakt en verzonden dan zegt het meer dan welk duur cadeau dan ook! Zeg nu zelf hoe fijn vindt jij het om wat liefde te ontvangen in een mooie envelop of doosje?

“MET HET GEVEN VAN EEN CADEAU, GEEFT JE NIET ALLEEN EEN ITEM, JE GEEFT LIEFDE, VRIENDSCHAP EN AANDACHT. DAT IS WAAR HET OM GAAT”. 

By Caitlin

Je beste vriendin, je moeder, zus, oma, tante, klasgenootje of buurmeisje: verras een van je loved-ones met wat liefs. Wij maken namelijk van ieder pakketje een klein feestje en pakken het in zodat het klaar is voor de ontvanger.

♥️ GIFT GIVING IS LOVING ♥️

By Caitlin© een zorgvuldig geselecteerd assortiment met een hoog must-have gehalte. Bestaande uit musthave handgemaakte cadeautjes, hebbedingetjes, sieraden en handgemaakte accessoires! Een cadeautje of wenskaart voor iedere gelegenheid en ieder budget. Bij By Caitlin© shop je unieke cadeautjes voor je vriendinnen! Of natuurlijk… voor jezelf!

Wist je dat By Caitlin bekend is van LINDA. en de abonneecadeautjes heeft verzorgd voor &C Magazine?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.