Register Lost Password

Welkom bij de nieuwe Wholesale bestelomgeving! Wij zijn super trots op dit nieuwe systeem dat bestellen voor jou als wholesale klant makkelijk en super snel maakt!

Wij zijn nog volop aan het testen en horen graag jouw feedback. Belangrijk is dat je ALTIJD inlogt via het kopje Wholesale klant. Er is namelijk een verschil tussen de reguliere klant en de wholesale klant bij het inloggen. Dit kan op deze pagina of via de particuliere site in het hoofdmenu onder Wholesale.

Er zijn een paar dingetjes veranderd zo kunnen bepaalde producten nu alleen nog per 2, per 5 of 10 worden besteld. Je kan op de foto van het product klikken voor meer foto’s. Voor de catelogus heb je een wachtwoord nodig. Het wachtwoord is bycaitlin01 via de catalogus kan je niet bestellen. Je kan hier alleen extra informatie vinden of afbeeldingen gebruiken voor social media kanalen.

En als laatst..

Nog even ter herinnering.

  • het is niet toegestaan de producten voor een ander doel dan wederverkoop in jouw winkel of webshop te gebruiken.
  • By Caitlin© dient vermeld te worden bij de product informatie en op social media. Hoeft niet enorm groot of direct in het zicht als het maar ergens netjes schriftelijk vermeld is.
  • HET IS VERPLICHT om lekker te shoppen voor jouw klanten en te genieten van al deze toffe dingen!
  • Mocht je producten op maat willen, met jouw eigen logo, of ander grafisch werk, denk aan eigen ansichtkaarten of Happy Pill® producten voor in Goodie Bags of voor bij events. Let us know! En vraag een vrijblijvende offerte aan!

By Caitlin© Wholesale

Ben je kaar om te bestellen? Bestellen is heel makkelijk via het bestelformulier.

Je moet ingelogd zijn met jouw persoonlijke Wholesale inloggegevens om het bestelformulier te kunnen zien. Wil je eerst nog even rustig de catelogus pagina bekijken? Dat kan! Hiervoor heb je een apart wachtwoord nodig. Het wachtwoord heb je via jouw goedkeuringsmail binnen gekregen.

Bestel hier onder de door jou gewenste producten. Selecteer het aantal en vink rechts van het product het blokje aan. Onder aan de pagina kunt u alles in één keer aan jouw winkelmandje toevoegen met de groene knop.

Onderaan deze pagina kan je de FAQ (veel gestelde vragen) vinden. Kom je er niet uit? Neem contact op.

Veel shop plezier!

Bestelformulier

FAQ

De voordelen van By Caitlin© wholesale

  • Geen minimale afname
  • Geen gedoe
  • Makkelijk bestellen en bijbestellen
  • Unieke en met liefde gemaakte producten!
  • Happy Pill® Supplier voor winkel

Wil je de volledige wholesale collectie in een mooi overzicht bekijken? Dat kan! Bekijk de Catalogus Pagina door op de knop hieronder te klikken. Het wachtwoord is bycaitlin01

Bekijk de Catalogus pagina!