WINACTIE – Droogbloemen. Liefde in een flesje. 1 voor jou en 1 om weg te geven.

Hi Lovelies,

Afgelopen zondag poste ik mijn soort van “come back” op Instagram en deelde ik het via de mail. Oh Menn wat was dat spannend, ik voelde me zo exited maar tegelijkertijd heel kwetsbaar. Maar hoe spannend het ook was, de uitwerking was zo ongelofelijk!

Ik heb zoveel lieve berichten ontvangen uit zoveel verschillende hoeken. Zoveel vrouwen die herkenning vonden en hetzelfde doormaakte of er juist midden in zaten. Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie berichtjes en lieve woorden. Dit heeft mij zo goed gedaan. Het voelde ook als een bevestiging zo van: “Ja! Dit was het juiste om te doen”.

En ik moet ook zeggen ik voel mijn creativiteit weer vloeien. Ik ben weer bezig geweest met nieuwe sieraden en 2 soorten cadeau flesjes. Deze materialen had ik allemaal al zo lang in huis, maar er aan beginnen lukte niet. Anyway nu ben ik er eindelijk aan begonnen en als ik heel eerlijk mag zijn… ik ben heel blij met het resultaat.

Afgelopen maandag heb ik de product foto’s geschoten en sinds vandaag staan ze online. Naast deze droogbloemen flesjes met een cadeau labeltje: “Alles wat je aandacht geeft groeit” 🍃 (Love it 😍), die je hier boven ziet. Heb ik ook cactusjes gemaakt (hier onder) Deze kan ze beide vinden in de categorie GIFTS in de shop.

MAAR wat ik ook wilde delen is een winactie je kunt namelijk deze lieve flesjes winnen. Een voor jezelf en 1 om weg te geven. 💫 ⁠

WINACTIE – Droogbloemen. Liefde in een flesje. 1 voor jou en 1 om weg te geven

💫WINACTIE💫⁠

HOW TO ENTER? ⁠

– Volg @byCaitlin⁠ op Instagram
– Like & Comment ⁠
– Tag degene in de comments aan wie je dit lieve flesje zou willen geven en vergeet daar natuurlijk niet even een lief berichtje bij te zetten in deze post. ⁠

Want hey Sharing is Caring! 😊⁠

Succes allemaal! 🍀⁠

Heb je geen Instagram? Dan kan je ook via deze link op de Blog Post reageren natuurlijk met voor wie en waarom je het flesje zou willen weggeven.

De actie loopt tot a.s. Zondag 22/11/20 💫🙏🏼💫⁠

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.