Work

Wanna work together?


Kan ik bij By Caitlin© stage lopen?

Leuke en ambitieuze stagiaires zijn altijd welkom! Doe jij een studie in grafisch vormgeven of online marketing, stuur ons dan je CV + motivatie op hello@bycaitlin.nl en dan nemen we contact met je op!

Kan ik bij By Caitlin© werken?

Als jij denkt een goede match met het By Caitlin© team te zijn willen we dat graag van je horen! Stuur ons je CV + motivatie naar hello@bycaitlin.nl en dan nemen we contact met je op.


Stagiaires


  • Grafische vormgeving
  • Commercie
  • Communicatie
  • Marketing

Zijn jouw interesse breed op het gebied van sieraden, lifestyle, accessoires, cadeautjes voor meiden en wenskaarten? Ben jij allround en hou je van verschillende werkzaamheden? Staan: Social media, fotografie, Pinterest, Instagram, bloggen, mensen contact en bezig zijn met ontwerpen en creëren op jouw favorite-things-to-do-list?

Ben jij 3 of 4de jaars en volg je een opleiding op het gebied van Grafische vorming, Commercie, Communicatie, of Marketing?

Dan zoeken wij jou!

By Caitlin© is een jong upcoming brand met meerdere merken onder haar vleugels waar verschillende stageopdrachten kunnen worden voldaan. Wil jij werken in een fijne werk omgeving waar de mogelijkheden eindeloos zijn? Wil jij graag leren en hou je van aanpakken en koffie?

Stuur ons jouw CV, je motivatie, laat ons weten wat By Caitlin© kan betekenen voor jouw leerproces en wat jouw verwachtingen zijn. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

By Caitlin© Because girls love gifts.

Zie jij het al helemaal zitten? Laat je gegevens achter. Zodra wij meer informatie hebben zullen wij direct contact opnemen!

Heb je andere vragen? Dat mag ook! Mail ons.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht